Články

Kryptoměny jsou už nějakou dobu lákavým cílem pro velké množství investorů. Spoustu lidí slyšelo příběhy o těch, kdo pomocí virtuálních měn pohádkově zbohatli, a chtějí proto s těmito nástroji sami zkusit štěstí. Investoři by nicméně neměli zapomínat na jeden zásadní aspekt investice do kryptoměn - povinnost danění zisků. Jaký je princip tohoto...

Jedincům, kteří mají časté a opakované problémy se splácením a nebo jsou v dluhové pasti, peníze důvěryhodná instituce nemůže půjčit. Často se snaží situaci řešit lichvářskou půjčkou. Co je to lichva? A existuje lichvář, který opravdu půjčí?

Pořízení nemovitosti není levnou záležitostí a málokdo dokáže nové bydlení financovat z vlastních peněz. Proto si většina lidí bere úvěr na bydlení. Jaké jsou podmínky pro získání půjčky na bydlení? A kdo může zažádat o státní půjčku na bydlení?

Není třeba hned kupovat nový dům, aby měl člověk nové a moderní bydlení. Často stačí i rekonstrukce. A když vlastní peníze nestačí, je možné využít hypotéku na rekonstrukci. Jaké jsou podmínky úvěru na rekonstrukci? A jak o něj zažádat?

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky